Her i butikken kan du betale med:

Paypal (Med paypal bruger eller creditkort)

eller

Bankoverførelse

eller

Mobilepay

Gebyrer kan forekomme.

 

bank transferMobilePaypaypal

 

Persondatapolitik

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

Brogaard Isheste og Strik
Dueoddevej 9
3730 Nexø
Cvr. nr. 19520889
Telefon nr. 60108866
Mail: brogaardishesteogstrikmail.com
Website: www.brogaardensisheste.dk

Vi registrerer almindelige persondata om kunden. Der er tale om oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og din e-mailadresse samt oplysninger om, hvad du har købt.

Formålet med indsamlingen er disse oplysninger er dels at kunne behandle købet og levere varerne, dels at opfylde bogføringslovens krav. Endvidere er formålet at kunne rådgive dig og at tilpasse vores kommunikation og markedsføring.

Ovenstående data bliver gemt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi videregiver ikke persondata til andre.

Vi indhenter dit samtykke inden vi behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor, medmindre vi har et lovligt grundlag for at indhente dem. Vi oplyser dig om et sådant grundlag og om vores legitime interesse i at behandle dine persondata.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Kunden har mulighed for indsigt i vores registrering af data om kunden, og kunden kan gøre indsigelse mod en registrering. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til brogaardishesteogstrikmail.com. Ejeren af Brogaard Isheste og Strik er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger der registreres om dig.